Vjenčane usluge


Čak i ako imate ograničeno vrijeme za donjeti vaše odluke, Wedding Concierge će organizirati i nositi se s kreativnim idejama do najsitnijih mogućnosti koje najviše odgovaraju za dovršetak vašeg savršenog vjenčanja.


Vjenčanice

Učinimo vaš dan vjenčanja lijepom slikom koju ste sanjali cijeli život. Kako bi osigurali da Vaš dan vjenčanja bude savršen,ukoliko zatrebate savjet ili pomoć oko odabira slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo da pronađete i odaberete najbolju vjenčanu haljinu za Vas.

Prikaži haljine

Mjesto Vjenčanja

Osim atraktivnih i razlićitih ponuda pronađite odlične i jedinstvene lokacije za Vaše vjenčanje.Dopustite da vam pomognemo planirati vašu savršenu proslavu! Odaberite jednu od opcija kako bismo vam pomogli oko vašeg savršenog vjenčanja u Hrvatskoj!

Prikaži sve

Vjenčani prstenovi & Nakit

Stručne ruke naših zaposlenika svakodnevno se brinu o proizvodnji i prodaji širokog asortimana visokokvalitetnog hrvatskog autohtonog nakita od zlata i srebra za žene i muškarce, dragog kamenja te velikim izborom vjenčanog prstenja.
Nazovite nas i zajedno ćemo pronaći najbolje vjenčano prstenje ili drago kamenje za vaš savršeni dan vjenčanja u Hrvatskoj!

Prikaži sve

Svadbeni kolači

Iz naše ponude slastica možete odabrati oblike i boje, veličine i količine koje želite i mi ćemo napraviti jedinstvenu i savršenu tortu za vaše vjenčanje, dizajnom i recepturom stvoriti ćemo s našim stručnim slastičarima za Vas čarobnu slatku umjetnost.
Slatko je,kažu, uvijek na kraju…

Prikaži kolače

Catering

Prepoznatljivost po vrhunskoj kvaliteti pripremljenih jela, originalnom, suvremenom načinu posluživanja, dekoriranju hrane i prostora, te visoko kvalitetnoj opremi, uz organizaciju Antropoti Vip Cluba potpisujemo idealnog partnera u pripremi hrane vaše svadbene svečanosti. Individualan pristup, svježina, kreativnost, predanost i pouzdanost –
jednom riječju, iznimna usluga.

Prikaži sve

Beauty centar & Makeup

Savršeni make up, njegovana kosa i frizura za žene je od uvijek bila od visokog prioriteta. Čekaju vas bajkoviti trenutci za princeze i prinčeve maženja svih vrsta. Cijeli tim make-up umjetnika, frizera, spa stručnjaka i ugode biti će posvećeni da se osjećate i izgledate prekrasno glamurozno.

Prikaži sve

Limuzine za vjenčanje

Prijevoz na dan vjenčanja je važan dio koji savršeno treba odgovarati prema stilu Vašeg vjenčanja
i prema Vašoj osobnosti.

Prikaži auta

Fotografija & Video

Mi smo mladi i kreativan tim profesionalaca koji prate trendove, obožavaju fotografiju i snimanje sa sjedištem u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu.

Prikaži sve

Cvijeće

S našim vodstvom planiranja Vašeg vjenčanja i vrhunskom izradom cvjetnih dekoracija zajedno ćemo zadovoljiti
sve ukuse i stilove.

Prikaži sve

Zabava

Glazba na Vaš dan vjenčanja vrlo je velikog značenja i bitna od Vašeg doma, crkve i do mjesta svečane večere.

Prikaži sve

Vatrometi

Pravi spektakularni vatromet koji će ostaviti vas i sve vaše goste bez daha!
Ostala scenska pirotehnika – stage mine, hand fontane, vodopadi…

Prikaži sve

Wedding Invitations

U mogućnosti smo napraviti sve vrste pozivnica i zahvalnica, prateći želje i potrebe parova. Kontaktirajte nas.

Prikaži sve

❤ Last Minute Weddings
in Croatia ❤
Antropoti offers Last minute Booking discounts for our wedding planning services in Croatia.
We have fantastic last minute wedding deals for our beautiful venues in Croatia which can be arranged in as little as a few days or weeks.
We are offering an amazing 30% discount
on our wedding planning services if booked
by 1 Dec 2017! ,
To find out more contact us today!


Offer ends December 1, 2017