Dani vjenčanja Hotel Dubrovnik – Zagreb 2014.
25 tra. 2015

Dani vjenčanja Hotel Dubrovnik – Zagreb 2014.

Nakon duge pauze Hotel Dubrovnik Zagreb, otvorio je svoja vrata od ponedjeljka 15. do utorka 16.12.2014. svim mladencima koji su u potrazi za glamuroznim ili jednostavnim vjenčanjem u srcu grada Zagreba. Hotel Dubrovnik u suradnji s Antropoti Vip Clubom ponudio je program ponuda za mladence s nebrojenim pogodnostima i iznenađenjima na veliku radost svih parova. Hotel Dubrovnik je jedini hotel u strogom centru grada Zagreba koji ima mogućnost za prekrasno civilno vjenčanje i svečanu večeru na jednom mjestu i gdje imate grad Zagreb na dlanu! Sve više mladenaca se odlučuje za civilno vjenčanje i svečanu večeru na istom mjestu, a to pokazuju i statistički podatci kako su na žalost, crkvena vjenčanja u dosta velikom padu …

“Dok jednome ne smrkne, drugome ne svane“ stara je narodna izreka koja dosta uvjerljivo pokazuje veliki interes mladenaca za današnja „moderna vjenčanja“, i u ovom slučaju tzv. tržišnih utakmica hotel Dubrovnik doista ima jako puno za ponuditi domaćim i stranim parovima, kao i njihovim gostima uz pomoć Antropoti Vip Cluba. Na danima vjenčanja smo odlučili predstaviti jednu od nebrojenih tema zimskih cvjetnih dekoracija za vjenčanja 2014/2015. koja uz svadbeni svečani menu može svaki par odabrati za glamurozno vjenčanje u srcu grada Zagreba!

Kao i uvijek mjesec prosinac je napravio svoj put i uveo nas u vrijeme blagdana, i nama se čini kako je 2014. godine Božić došao ranije J …hvala vam svima na lijepim riječima, podršci i što nas pratite u našim radovima…a mi ćemo se truditi svakim danom sve više kako bi vas uvijek ispočetka iznenadili i osvojili vašu pažnju i vaše srce s našim radovima!
Hvala vam svima od srca, želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu 2015. Godinu J i vidimo se na jednom od naših događanja u 2015. i za kada vam pripremamo najjj najjj trendi novosti za najljepša vjenčanja godine J
Vaš Antropoti Tim vjenčanja


korisnik

❤ Last Minute Weddings
in Croatia ❤
Antropoti offers Last minute Booking discounts for our wedding planning services in Croatia.
We have fantastic last minute wedding deals for our beautiful venues in Croatia which can be arranged in as little as a few days or weeks.
We are offering an amazing 30% discount
on our wedding planning services if booked
by 1 Dec 2017! ,
To find out more contact us today!


Offer ends December 1, 2017