Dan otvorenih vrata vjenčanja Hotel Phoenix – Zagreb 2014
25 tra. 2015

Dan otvorenih vrata vjenčanja Hotel Phoenix – Zagreb 2014

Hotel Phoenix u zagrebačkim Sesvetama glasi za omiljeni hotel za vjenčanja kod parova koji su se odlučili vjenčati ili za one koji su imali svoj savršeni Dan vjenčanja u Hotelu Phoenix. Radosni smo što Antropoti Vip Club kao partner može sudjelovati i pomoći novim parovima koji su se odlučili za svečanu svadbenu večeru u Hotelu Phoenix i omogućiti svojim uslugama da Savršeni dan vjenčanja bude JOŠ SAVRŠENIJI u Hotelu Phoenix!

Mjesec prosinac je kao stvoren za Dan otvorenih vrata vjenčanja koji je uspješno završio u nedjelju 14.12.2014. u hotelu Phoenix i gdje ste mogli pronaći naše najnovije svjetske i hrvatske trendove u uslugama fotografiranja i snimanja, glazbenog sastava, pozivnica i zahvalnica, poklona, vjenčanica, make upa, kao i neke od naših cvjetnih dizajna za zimska vjenčanja 2014/2015 J…mogli ste saznati savjete i trikove kako organizirati sjajno ukrašeno vjenčanje bez velikog trošenja uz Antropoti J…daaa… od kada smo počeli objavljivati neke naše radove nerijetko čujemo od već sretno udanih ex mladenki: „…PA, GDJE STE BILI DOK SAM SE JA UDAVALA!!!“ J Lijepo nam je to ćuti, osobito od sadašnjih mladenki, jer to znači da doista ostavljamo prepoznatljiv potpis našega rada…i veliko hvala svim prošlim, sadašnjim i budućim mladenkama J…jer Antropoti i postoji samo zbog vas!


korisnik

❤ Last Minute Weddings
in Croatia ❤
Antropoti offers Last minute Booking discounts for our wedding planning services in Croatia.
We have fantastic last minute wedding deals for our beautiful venues in Croatia which can be arranged in as little as a few days or weeks.
We are offering an amazing 30% discount
on our wedding planning services if booked
by 1 Dec 2017! ,
To find out more contact us today!


Offer ends December 1, 2017