Dani vjenčanja – “Wedding vikend” Garden mall 2014
25 tra. 2015

Dani vjenčanja – “Wedding vikend” Garden mall 2014

Po prvi puta u Garden Mallu od 8 – 9. 11. održao se pod nazivom ‘Wedding Weekend’ – dani vjenčanja i koji smo mi odlučili podržati sa svojim dolaskom i izlaganjem.
Naše sjedište i showroom je u Dubravi i prema dobrim susjedskim običajima i odnosima uspjeli smo uskladiti sve naše obveze kako bi svojim dolaskom podržali ovaj nazovimo ga novi „Pilot projekt“ nositeljskog projekta Dani vjenčanja koji se godinama tradicionalno održavao na Zagrebačkom velesajmu.
Imali smo najmanji prostor za izlaganje gdje ste mogli saznati sve najnovije trendove, zanimljive prijedloge i korisne informacije o vjenčanjima i koji je zabilježio vaše mnogobrojne divne posjete i mi vam se na tome zahvaljujemo. Drago nam je da smo ponovno dokazali kako smo u našem načinu poslovanja u potpunosti „svoji“ i ovim našim jednostavnim i decentnim izlaganjem potvrdili nepisano pravilo kako „veličina nije važna“, te da su važniji čimbenici, znanje, kreativnost, inovativnost i profesionalizam poslovanja, kao i osobnost osobe s kojom razmijenjujete sve informacije i zanimljivosti oko vašeg vjenčanja ili koja je glavna zadužena za vaše vjenčanje.
Svim budućim mladenkama sigurni smo da će dobro doći po koji novi savjeti i informacije, a za sve detalje i usluge veselimo se da nas kontaktirate u budućnosti za vaše vjenčanje!
Drago nam je da su vam se svidjeli naši svileni ogrtači s vezom potpisa za mladenku, djeveruše, gospođu i gospodina koje smo posebno proizveli samo za vas i uspomenu na vaš savršeni dan – Dan vjenčanja!
Za sve upite i narudžbe ogrtača ili drugih naših ideja i poklona slobodno nas kontaktirajte…
Veselimo se susretu do idućeg našeg susreta ili izlaganja na Danima vjenčanja i pratite naše novosti na našim službenim mrežnim stranicama http://vjencanja.antropoti.hr/ i http://weddingplanner.com.hr/?lang=hr i društvenim mrežama, jer ćemo za vas uvijek pratiti i imati svjetske trendove na naš naćin J
Hvala vam na posjetama!


korisnik

❤ Last Minute Weddings
in Croatia ❤
Antropoti offers Last minute Booking discounts for our wedding planning services in Croatia.
We have fantastic last minute wedding deals for our beautiful venues in Croatia which can be arranged in as little as a few days or weeks.
We are offering an amazing 30% discount
on our wedding planning services if booked
by 1 Dec 2017! ,
To find out more contact us today!


Offer ends December 1, 2017