SONY DSC
25 tra. 2015

Sajam vjenčanja Zagreb 2013

Antropoti je predstavio svoje novosti za vjenčanja na sajmu Dani vjenčanja održanom u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma od 04. do 06.10. 2013. Zahvaljujemo svim zainteresiranim posjetiteljima za Antropoti novosti u cvjetnom dizajnu i ostalim dekoracijama, dizajnu vjenčanica, kolačima, prijevozu limuzinom i ostalim potrebnim sadržajima za „najvažniji“ dan u životu. S velikim veseljem možemo reći da su kolege koji su bili u posjeti na Danima vjenčanja iz susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije pokazale veliko oduševljene i interes za Antropoti vjenčanja i moguću suradnju.

Snimljeni su kadrovi našeg izlaganja koji su prešli granice Lijepe Naše, a hrvatski mediji također su kratko zabilježili naše prekrasne hostese i hostesana bivšeg Mistera Hrvatske Antonija Šinceka, koji su pljenili pažnju posjetitelja sa svojim atraktivnim izgledom i šarmom. Još jednom Veliko hvala svima!


korisnik

❤ Last Minute Weddings
in Croatia ❤
Antropoti offers Last minute Booking discounts for our wedding planning services in Croatia.
We have fantastic last minute wedding deals for our beautiful venues in Croatia which can be arranged in as little as a few days or weeks.
We are offering an amazing 30% discount
on our wedding planning services if booked
by 1 Dec 2017! ,
To find out more contact us today!


Offer ends December 1, 2017